March 26, 2019

Mikä on joustoluotto?

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on vakuudeton pienlaina, joka nimensä mukaisesti tarjoaa joustoa: luotto joustaa toisaalta nostettavan lainasumman, toisaalta luoton takaisinmaksun saralla.

Samalla joustoluotto tarjoaa monien kaipaamaa joustoa arjen taloudenpitoon. Sitä voi nostaa tarvitsemansa määrän vaikka joitain päiviä ennen palkkapäivää, mikäli rahat ovat käymässä vähiin. Joustoluotot tarjoavat myös turvaa odottamattomien yllätysten varalle – ja mahdollistavat toisaalta ”yllättävän” rahantarpeen, jos mieli tekeekin pientä hemmottelua!

Koska eri joustoluottojen luottorajat vaihtelevat 2 000 ja 50 000 euron välillä, joustoluotot soveltuvat myös arjen hankintoja suurempiin investointeihin, esimerkiksi remontin rahoittamiseen tai uuden auton hankintaan.

Joustoluoton hakeminen käy kätevästi ja nopeasti verkossa. Kunhan hakija täyttää rahoitusyhtiön luotolle asettamat ehdot, lainatarjouksen saa useimmiten käytännössä heti ja nostetut lainarahat voivat ehtiä tilille muutamassa minuutissa.


Nosta juuri sen verran kuin tarvitset

Joustoluotot ovat kuin virtuaalisia luottokortteja, joilta asiakas voi milloin tahansa nostaa tarvitsemansa summan omaan henkilökohtaiseen luottorajaansa asti.

Myös Vivusjousto on luonteeltaan joustoluotto, ja meillä luottoraja on korkeintaan 3 000 euroa. Jos haet luottoa ja luottorajaksesi määritetään 3 000 euroa, voit nostaa verkkopalvelussamme luottoa silloin kun haluat ja juuri sen verran kuin tarvitset, kuitenkin luottorajasi puitteissa. Jos päätät nostaa 500 euroa, käytettävissä on sen jälkeen vielä 2 500 euroa.

Joustoluottoa ei ole pakko edes nostaa. Siksi asiakaskohtaisesti räätälöidyn luoton hakeminen kannattaa, vaikkei ehdotonta tarvetta lainarahalle juuri tällä hetkellä olisikaan näköpiirissä. Kun hakemukset on hoidettu alta pois ja joustoluotto myönnetty, luottoa on tiukan paikan tullen heti saatavilla.


Voit valita myös takaisinmaksuajan itse

Sen lisäksi, että nostettava luottosumma on oman luottorajan puitteissa vapaasti valittavissa, joustoluoton tarjoama jousto ulottuu myös luoton takaisinmaksuun.

Joustoluottoa lyhennetään kuukausittain, ja jos asiakas maksaa nostamansa summan minimilyhennyksen mukaisesti eikä nosta lisää luottoa, takaisinmaksuaika on tapauksesta riippuen muutamasta kuukaudesta jopa 15 vuoteen. Kuukausittaisen minimilyhennyksen suuruus riippuu nostetusta pääoman määrästä. Lyhennys koostuu pääoman lyhennyksestä ja laskutuskauden aikana kertyneestä korosta.

Yleensä joustoluottoihin liittyy korkojen lisäksi myös muita kuluja, kuten nostopalkkiot tai kuukausittainen tilinhoitomaksu. Vivusjoustossa maksat korkoa ainoastaan nostamastasi lainaosuudesta, eikä mitään muita kuluja ole. Verkkosivuiltamme löydät laskurin, jolla voit arvioida kuukausilyhennyksen suuruuden haluamallesi lainasummalle.

Jos haluat maksaa luottosi nopeammin ja säästää samalla korkokuluissa, voit aina maksaa myös sinulle määritettyä minimierää suuremman summan – tai taloutesi salliessa vaikka koko luotonkin kerralla. Nyrkkisääntönä on, että mitä lyhyempi on luottosi takaisinmaksuaika, sitä pienemmäksi muodostuvat luoton korkokulut.

26.03.2019

Jousto


¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Hyvä Vivusjouston asiakas!

4finance Oy ei tarjoa enää lainapalveluita Suomessa.

Huomioithan myös, että asiakaspalvelumme on sulkeutunut, emmekä pysty vastaamaan sähköpostitse lähetettyihin kysymyksiin.

Lainan hakeminen:

Uusi laina: Voit hakea lainaa yhteistyökumppanimme Sortterin palvelussa, johon pääset suoraan alla olevasta linkistä

Siirry Sortterille