Millainen laskettelija olet?

Millainen laskettelija olet?

Oletko katastrofi rinteessä vai vertaansa vailla oleva suksisankari? Olipa mielikuvasi mikä tahansa, niin ainoa tapa selvittää totuus on tehdä lasketteluaiheinen testimme. Vastaa muutamaan kysymykseen, ja kerromme sinulle asian todellisen tilan.

 

Millainen on unelmapäiväsi rinteessä?

Millainen on unelmapäiväsi rinteessä?

Mitä teet, jos lunta pyryttää kunnolla?

Mitä teet, jos lunta pyryttää kunnolla?

Kumpareita edessä! Miten reagoit?

Mitä teet pitkän laskettelupäivän jälkeen?

Mitä repussasi on?

Off-piste-alueelle?

Off-piste-alueelle?

Millainen laskettelija olet?
Ammattilaskija

Ammattilaskija

Olet viettänyt koko ikäsi rinteessä tai sen liepeillä, minkä seurauksena taitotasosi on lähes ammattilaisen luokkaa. Tiedät olevasi hyvä, ja esitteletkin GoPro-videoitasi alati harvenevalle kaveripiirillesi harva se päivä.
Lumilautailija

Lumilautailija

Olet koulun tai työpaikan coolein tyyppi! Kumpi on tärkeämpi - lauta vai lasketteluvaatteet? Tiedät jo vastauksen. Vaatteesi ja varusteesi ovat lähes yhtä häikäisevät kuin lautailutaitosi, etkä epäröi esitellä molempia.
After ski -spesialisti

Laskettelemaan? Mikäs siinä, kunhan ensimmäisen virvokkeen pääsee korkkaamaan viimeistään puoliltapäivin. Miten niin ette tarjoile enää? Kivat kumpareet, beibi!
Aloittelija

Laitat ensimmäistä kertaa hiihtokenkiä (jotkut kutsuvat monoiksi?) jalkaan, mutta laskeminen itsessään ei voi olla kovin vaikeaa, eihän? Kaaduttuasi noin kymmenen kertaa ensimmäisen laskun puoliväliin mennessä harkitset vakavasti virallisen valituksen tekemistä. Eikö television kuvaankaan voi enää luottaa? Älä luovuta, opit vielä!
Törmäilijä

Törmäilijä

Sukset vai lumilauta? Ei väliä, koska lanaat kuitenkin muutaman kanssalaskijan kumoon aina, kun olet rinteessä. Olet kuin Bambi jäällä, ja muiden laskijoiden kannattaakin jättää pieni hajurako sinuun. Kiva että pidät laskettelusta, mutta ota ensi kerralla mukaan varoitussummeri ja keltaiset heijastinliivit, jotta muut laskijat havaitsevat sinut ajoissa ja ehtivät alta pois.

Share your Results: