December 27, 2018

Tammikuun alennusmyynnit – parhaat tarjoukset

Tammikuun alennusmyynnit – parhaat tarjoukset

Säästetty penni on tienattu penni, sanoi vanha kansa ennen euroon siirtymistä. Joiltakin osin tuo pitää myös paikkaansa, varsinkin silloin kun saat ostettua halvalla jotakin, mitä oikeasti tarvitset.

Milloin alennusmyynnit alkavat?

Viime vuosina alennusmyyntien alkamisajankohta on siirtynyt tammikuulta joulun jälkeisille ”välipäiville”. Monet ajoittavat talvilomansa siten, että joulun ja uudenvuoden pyhät saa ketjutettua yhdeksi pidemmäksi vapaaksi, joten siinä mielessä ajankohdan aikaistuminen on järkevää kauppojenkin kannalta.

Penninvenyttäjät saattavat jopa yrittää joululahjojensa palauttamista ja saman tuotteen hankkimista halvemmalla joulunjälkeisistä alennusmyynneistä. Älä kuitenkaan kerro lahjan ostaneelle, jos aiot näin toimia!

Mitä kannattaa harkita hankkivansa?

Facebook on yksi tapa seurata yritysten alennusilmoittelua. Jotkut saattavat jopa järjestää kilpailuja ja arvontoja, joista voi voittaa tuotepalkintoja tai riihikuivaa kahisevaa. Ihmiset ovat myös perustaneet erilaisia ryhmiä alennusten perässä juoksevia varten.

Alla muutama katsastamisen arvoiseksi mahdollisesti osoittautuva verkkosivu tai liike, jos satut etsimään vaikkapa videopelejä tai talvivaatteita:

Kulutuselektroniikka, videopelit & elokuvat

 • cdon.com
 • Gigantti
 • power.fi
 • Verkkokauppa.com

Koti & sisustus

 • Ikea
 • Kodin1
 • Ellos

Vaatteet & kengät

 • H&M
 • Jack & Jones
 • Din Sko
 • Halonen

Tai ehkä haluat mieluummin talvilomalle johonkin lämpimään tuulen ja tuiskun keskeltä? Siinä tapauksessa kannattaa vilkaista matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden tarjouksia – toisinaan saatat päästä hyvinkin huokealla todella kauas.

Hups – alennusmyynnit ehtivät jo loppua

Aiheuttaako ihmisvilinässä harhailu ylimääräisiä sydämentykytyksiä? Eikö erinäisiin alennustapahtumiin osallistuminen ja ilmaisten ämpärien (vaihtoehtoiskustannuksia ei huomioitu tässä laskelmassa) juurikaan innosta? Ei haittaa, sillä monilla yrityksillä on rajatumpia tarjouksia pitkin vuotta.

Kansainvälisistä toimijoista esimerkiksi Zalando ja ASOS tarjoavat erillisen outlet-osion, josta löytää usein hyviä tarjouksia, joskus jopa 70 % alennuksella! Myös kauneudenhoitoon erikoistuneilla sivustoilla on paljon tarjouksia.

Monet yritykset yrittävät hankkiutua vanhasta mallistosta eroon joulun jälkeen tai viimeistään keväällä, joten sinulla on hyvin aikaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja tehdä todellisia löytöjä, joista on iloa pitkäksi aikaa. Outlet-myymälöitä ja jopa -kyliä löytyy Suomesta enenevissä määrin. Niissä alennukset ovat käynnissä vuoden ympäri, joten voit käydä katselemassa ja ostelemassa kun sinulle parhaiten sopii.

27.12.2018

Mette

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Hyvä Vivusjouston asiakas!

4finance Oy ei tarjoa enää lainapalveluita Suomessa.

Huomioithan myös, että asiakaspalvelumme on sulkeutunut, emmekä pysty vastaamaan sähköpostitse lähetettyihin kysymyksiin.

Lainan hakeminen:

Uusi laina: Voit hakea lainaa yhteistyökumppanimme Sortterin palvelussa, johon pääset suoraan alla olevasta linkistä

Siirry Sortterille