Mitä horoskooppisi kertoo rahankäytöstäsi?

Onko ”syntynyt onnellisten tähtien alla” tuttu sanonta?

Mietitkö koskaan, onko horoskooppimerkillä vaikutusta talousosaamisesi?

Tutkimusryhmämme otti haasteen vastaan ja selvitti horoskooppien ja taloustaitojen välisen yhteyden.

Jos tulokset kiinnostavat, tee oheinen astrologian ammattilaisten ylistämä testi. Sinun tarvitsee vain valita horoskooppimerkkisi ja kerromme totuuden

(vinkki: se on tuolla ulkona)!

 

 

Valitse omasi ja ylläty

Mitä horoskooppisi kertoo rahankäytöstäsi?
Oinas

Oinas

Kukkarossasi on vaihtelevasti täytettä. Kuukauden loppupuolella saattaa tehdä tiukkaa, mutta palkkapäivänä sinulla on varmasti rahaa!
Härkä

Härkä pitää säästämisestä ja vakaasta rahatilanteesta. Suunnittelet ostoksesi huolella ja asetat erilaisia säästötavoitteita. Toisinaan härkä elää unimaailmassaan ja kuvittelee, että raha kasvaa puissa. Joudut siis valitettavasti uurastamaan jokaisen säästetyn euron eteen.
Kaksoset

Kaksoset

Olet usein melko onnekas, ja sama koskee myös tiliotteellasi näkyvän rahasumman määrää. Onnesta on hyötyä, koska sinulla on taipumusta tuhlailuun.
Rapu

Rapu

Ravuilla on taipumus lievittää pahaa oloa shoppailemalla. Ravut eivät usein osaa käsitellä pettymyksiä riittävän kypsällä tavalla, joten itkupotkuraivarit epäonnistuneen ostoksen jälkeen ovat enemmän sääntö kuin poikkeus.
Leijona

Leijona

Ihmisten mielikuvalla on suuri merkitys sinulle. Jopa siinä määrin, että talousasioiden hoito jää toiseksi. Haluat vain parasta, ja olet sen myös ansainnut, ainakin omasta mielestäsi. Leijona on kaikista horoskooppimerkeistä holtittomin rahan kanssa.
Neitsyt

Neitsyet ovat käytännöllisiä, järkeviä ja tekevät paljon töitä. Olet melko konservatiivinen rahankäytön suhteen, mikä ei kuitenkaan ole paha asia.
Vaaka

Vaa’at ovat haaveilijoita, jotka toivovat olevansa rikkaita. Haluat monia asioita, vaikka et niitä tarvitsisikaan. Et kuitenkaan ole kovin hyvä tekemään päätöksiä, joten monet ostokset jäävät tekemättä, vaikka rahaa olisikin. Ylellisyystuotteet ovat heikko kohtasi, ja toisinaan tili saattaakin käydä miinuksella.
Skorpioni

Tiliotteesi ei ole aina kaunista luettavaa. Tartut hetkeen, koska myöhemmin ei ehkä enää ehdi. Skorpionit ajautuvat kaikista todennäköisimmin velkasaneeraukseen.
Jousimies

Olet antelias, ehkä liiankin, etkä aina mieti haittoja ja hyötyjä. Optimismisi ja uskosi parempaan huomiseen pitää liiat huolet ja murheet loitolla, koska huomenna asiat ovat kuitenkin paremmin.
Kauris

Kauris

Kauriit ovat varovaisia ja suunnitelmallisia rahankäyttäjiä. Olet luultavasti melko varakas jossakin vaiheessa elämääsi, koska pidät säästämisestä ja sijoittamisesta. Välttelet turhia riskejä, joten et äkkirikastu nuorena.
Vesimies

Vesimies

Raha itsessään ei ole vesimiehille tärkeää, mutta vahva taloudellinen perusta on edellytys tavoitteiden ja unelmien toteuttamiselle, joten töissä käyminen on välttämätön paha, jonka avulla edistät omia unelmiasi päivä kerrallaan.
Kalat

Kalat

Haluat nauttia elämästäsi täysin rinnoin. ”Raha on tehty kiertämään” on mottosi ja uskot vakaasti, että ostokäyttäytymiselläsi tuet maasi taloutta. Teet heräteostoksia, mutta osaat useimmiten poimia sellaisia tuotteita, joista on oikeasti hyötyä.

Share your Results: